mortid

baggrund

Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Afspændingspædagog & certificeret Massør. Min erfaring som mor kombineret med min teoretiske og praktiske viden om moderskab, har gjort mig opmærksom på en manglende fokus på den nybagte mors trivsel.

Jeg har på egen krop oplevet, spændinger, ømheder, og en bækkenbund som lige pludselig ikke fungerede optimalt, hormoner fyldt med tusinder af følelser, og en forvirring over min manglende frihed. Alt sammen påvirkede min trivsel som nybagt mor. 

Der er et behov for at den nybagte mor bliver set, hørt, anerkendt og får stilles nogle af hendes essentielle behov for at trives.  Derfor har jeg skabt Mortid. 

Mortid er skabt på baggrund af egen erfarring, psykomotoriske og afspændingspædagogiske teoretiske og praktiske viden. 

filosofien bag

Hos Mortid går jeg op i, at du trives som mor. Og en forudsætning for din trivsel er, at du har det godt i din krop.

Hos Mortid booker du en tid, og så kommer jeg hjem til dig. På den måde behøver du hverken bekymre dig om at pakke en svulstig babytaske, bustiderne, eller et punkteret cykeldæk!

iværksætter

fra en mor til en anden

elham lack

Mit navn er Elham, og jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Afspændingspædagog og certificeret Massør. Gennem kropslige øvelser, afspænding, oliemassage og samtale om din tilstand, hjælper jeg dig til større trivsel.

Mor til to

Jeg har to dejlige unger, en pige og dreng.

Elham med sine unger

Mortid blev etableret i 2018 af Elham, der er uddannet psykomotorisk terapeut. Grundtanken var at skabe et “sted”, hvor mødre kan hente styrke og inspiration til at komme bedst muligt gennem efterfødselstiden.