mortid

behandlingstyper

Som mor til en lille baby glemmer du sikkert ofte at lytte til din egen krop for at tilgodese barnets behov. Mange oplever spændinger, ømheder og har ondt i lænden i forbindelse med amning, løft og bæring af baby. Hos mortid får du øvelser og viden omkring en hensigtsmæssig brug af kroppen i de nævnte situationer. 

Et afgørende element i mit arbejde er tilegnelse af kropsbevidsthed. Tilgangen er indbygget i de forskellige behandlingstyper, som du kan læse mere om herunder. 

Kropsbevidsthed er din evne til, at mærke, sanse og fornemme din krop. Denne evne er helt central for at kunne opdage, når du sidder i en uhensigtsmæssig amme-stilling eller står forkert med din baby.

Manglende kropsbevidsthed kommer til udtryk, når du først mærker din krop, når det gør ondt. Jeg hjælper dig derfor med at mærke din krop i hverdagens gøremål således, at du står, går, sidder samt ammer på en hensigtsmæssig måde.

Mortid blev etableret i 2018 af Elham, der er uddannet psykomotorisk terapeut. Grundtanken var at skabe et “sted”, hvor mødre kan hente styrke og inspiration til at komme bedst muligt gennem efterfødselstiden.